Nu s-au găsit rezultate de căutare pentru:

Despre noi

123

Despre noi – misiunea

Suntem un producător de cabine de duș de înaltă calitate, confortabile, dar de design. Suntem prezenți pe piață din 2002 și, în cei peste 20 de ani de activitate, am cunoscut sute de dificultăți de design cu care se confruntă clienții noștri în amenajarea băilor sale. Datorită multor ani de experiență, am reușit să găsim soluții la aceste probleme. Toate produsele noastre sunt proiectate la sediul central al Radaway din Swarzędz, lângă Poznań (Polonia). Tot aici se află și hala de producție și depozitele.

Misiunea noastră este să creăm lucruri practice, care îmbunătăţesc calitatea vieţii.
Suntem experți în domeniul cabinelor de duș.

Am ajuns în această poziție datorită cunoștințelor, abilităților și multor ani de experiență. Combinația acestor elemente ne permite să oferim clienților noștri cele mai bune produse și să realizăm proiecte neobișnuite de cabine de duș.

Căutăm cele mai bune soluții tehnice.

Avem propriul nostru departament de constructori și proprii proiectanți. Căutăm inovațiile cu entuziasm și angajament, astfel încât să vă putem prezenta în fiecare an produse noi și mai performante.

Ne tratăm clienții noștri așa cum am dori să fim tratați noi înșine.

Achiziționarea unei cabine de duș nu este o sarcină ușoară, deoarece clienții nu știu întotdeauna la ce trebuie să fie atenți pentru a se asigura că produsul corespunde așteptărilor lor. De aceea, la Radaway vă spunem adevărul despre produsele noastre, vă sfătuim cele mai bune soluții și vă oferim sprijin.

Contactul cu noi este o mare plăcere.

Reparația băii nu este cel mai plăcut lucru de făcut, așa că încercăm ca contactul dumneavoastră cu Radaway să fie o adevărată plăcere. Avem grijă de confortul clientului în fiecare etapă a achiziționării și instalării cabinei de duș.

Promovăm valorile familiei, respectăm fiecare individ și apreciem inițiativele creative.

Considerăm că modul nostru de abordare în ceea ce privește angajarea și tratarea personalului este special, astfel încât avem cea mai bună echipă posibilă. Susținem în mod activ dezvoltarea personală și profesională a angajaților noștri. Până la urmă, împreună creăm Radaway.

Promovăm produsele poloneze în țară și în străinătate.

Suntem o companie poloneză, avem succes în țară și în străinătate promovând produsele poloneze.